Brud på Mode

Noe av det vakreste vi gjør på MODE Studio er å style en brud. Vi ønsker å bidra til at dagen blir helt magisk. Vi unner alle bruder den luksus det er å bli stelt med!

Våre ansatte bruker god tid på i forberedelsene for hver enkelt brud. Med vår grundige konsultasjon og oppfølging vil din dag bli nøye planlagt og du som framtidig brud vil få det lille ekstra. Vi anbefaler deg å komme innom vår salong for konsultasjon og veiledning. Dette sikrer det beste resultatet.

Vi samarbeider med 7-Himmel og Ramsalt Quality Hotel for å kunne gi deg som brud en helhetsopplevelse.

Pris brudeoppsett

Brudehår
1.290,- per time

Brudemakeup
1.040,- per time

Prøvetime
879,- per time

Brudepakke

Pris: 5.800,-

Her har vi skreddersydd en pakke full av kjærlighet og omsorg!

Vi starter dagen med vår velkomstmassasje, etterfulgt av en deilig hårvask i vår avslappende vaskesone. Her renses ansiktet og det legges en unik “sheet”-maske med rose eller lavendel, slik at huden er næringsrik og glødende til vi skal legge makeup. Behandlingen avsluttes med en avslappende håndmassasje. Vi bruker god tid på å preppe håret før vi setter i gang med brudehåret.

Avslutningsvis legges ønsket makeup. Er du tidlig ute kan du booke vår dyktige make- upartist uten ekstra kostnad. Vårt bad er spesialtilpasset brud og dedikert kun for deg og dine denne dagen. Her kan du skifte og henge fra deg. Prøvetime er inkludert, uavhengig av tidsbruk.

Det serveres et kaldt glass med bobler og deilig tapaslunsj til deg. Er dere flere kan vi bestille bobler på flaske og tilpasse mat for 290.- per person.

Ramsalt duo

7-Himmel / 2.400,-

En sosial og avslappende opplevelse for to som foregår i vårt sparom. Vekselsvis kurbad og rygg-/nakkemassasje. Pause med lett forfriskning og ansiktsmaske. 90 minutter.

Overnatting på Quality Hotel Ramsalt

BFF Stay / 990,-
Natten før den store dagen skal være koselig og avslappende. Del den med din forlover eller venn. Inkl. frokost.

Bryllupsnatt / 2650,-
DBL-room for deg og din kjære, med deilig frokost, blomster, en flaske Prosecco og sjokolade.

Brudesuite / 6650,-
Nyt den spektakulære brudesuiten med din kjære. Her vil det bli pyntet med friske blomster, Prosecco og sjokolade. Nyt også en deilig frokost om morgenen.

Brud utenfor salong

Timepris / 1290,- (Reisekost kommer i tillegg)

Vi tar gjerne oppdrag utenfor salong for å bidra til den store dagen din! For eksakt pris og plan, ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Ta kontakt for bestilling!

Last ned «Brud på Mode» i PDF?

Vi bruker informasjons­kapsler for å gjøre siden bedre

Vi bruker cookies for å gi deg en hyggelig brukeropplevelse. Ved å trykke godta, godtar du bruken av cookies og lignende teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår.